Muis, Hond en Konijn gaan naar Italië

 Het interactieve boek! 

Voorlezen

Beleef avonturen

Zoeken en vinden

Zoek de ingrediënten

Samen koken

Maak de lekkerste gerechten

Ga jij mee op avontuur?

Ga mee op reis met Muis, Hond en Konijn en beleef een avontuurlijke vakantie vol verrassingen! Beleef met ze een reis naar Italië en help ze bij het zoeken naar de ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. Speur naar de producten op de kleurrijke zoekplaatjes. Beleef plezier en chaos in de keuken, waar Konijn opeens verdwijnt. Kunnen Muis en Hond hun vriend redden? Dit interactieve verhaal vol vriendschap, koken en dolle pret laat je lachen en actief meedoen. Ontdek na het lezen de recepten om thuis samen hetzelfde gerecht te maken als de drie vriendjes!
€16,99

Muis, Hond en Konijn gaan naar Italië

  • Dit boek combineert voorlezen, zoeken en vinden, en koken in één avontuur
  • Stimuleert niet alleen de verbeeldingskracht van kinderen, maar introduceert hen ook in de wereld van koken, teamwork en vriendschap
  • Inclusief 4 kindvriendelijke recepten 
  • Bestellen rechtstreeks bij de uitgeverij zodat het boek maar 1x verzonden hoeft te worden = Milieuvriendelijk

Lay & Luuk bij 1Twente

Wie zijn Muis, Hond en Konijn?

Muis

Nieuwsgierig, slim en altijd gericht op oplossingen, Muis is de denker van het trio en gaat graag uitdagingen aan!


Hond

Altijd een knorrende maag. Vaak ongeduldig maar weet ook dat geduld beloond wordt met iets lekkers.


Konijn

De jongste van het stel. Tikkeltje onhandig en beland vaak in de gekste situaties. Gelukkig wordt Konijn altijd weer gered door zijn vriendjes Muis en Hond.

Wij zijn Lay en Luuk

Lay is een creatieve moeder van drie meiden en de briljante bedenker van het Kookspel. Geïnspireerd door de geboorteknuffels van haar eigen kinderen, heeft ze deze karakters tot leven gebracht in een betoverend verhaal. Met haar passie voor koken en liefde voor avontuur, heeft Lay een interactief en speels boek gecreëerd dat jonge lezers meeneemt op een culinaire reis vol plezier en vriendschap.

Luuk is nog maar 21 jaar, zijn grootste hobby is tekenen. Hij heeft met zijn creatieve talent de kleurrijke tekeningen gemaakt. Met zijn oog voor detail en speelse stijl worden de avonturen van de drie vriendjes echt tot leven gebracht.